Transport per Cable

SEMSA elabora projectes bàsics i constructius d’instal·lacions de transport per cable, seleccionant els traçats òptims, l’equilibri amb les pistes d’esquí alpí i la resta d’infraestructures, la tecnologia que millor s’adapta a les condicions específiques i el millor rati servei/cost.

La nostra intervenció en el disseny i la construcció de remuntadors pot fer-se a diferents nivells: gestió integral del projecte, elaboració dels documents tècnics i direcció d’obres, obtenció de les autoritzacions administratives i fins i tot un assessorament puntual.

En remuntadors ja en explotació actuem en la supervisió tècnica i la millora dels aparells, així com en l’adaptació a les noves necessitats normatives, i de gestió i comercials.

El transport per cable és el camp on mostrem de manera més clara la nostra especialització tècnica i experiència, avalada per les nombroses instal·lacions realitzades.

Alguna de les nostres realitzacions:

Aquesta web utilitza cookies per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels usuaris. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Més informació   
Privacidad