Planejament d’estacions de muntanya

SEMSA realitza estudis de planificació per a la creació de noves estacions de muntanya, però també per a la millora i l’optimització de les existents.

Aquests estudis, en base a l’anàlisi d’un conjunt de variables del medi, inclouen propostes que abasten tots els aspectes intrínsecs de les estacions de muntanya: xarxa de remuntadors, pistes d’esquí alpí, xarxes d’innivació artificial, pistes d’esquí de fons, itineraris, restauració, escoles d’esquí, edificis de serveis, locals tècnics, subministraments bàsics, maquinària, personal,…

També tenen en compte l’entorn extern de l’estació: oferta d’allotjament, accessos, altres punts d’interès turístic, …

S’avalua la viabilitat tècnica de les propostes però també l’econòmica, establint un calendari d’inversions que permeti l’equilibri financer a curt i llarg termini.

La visió integral en aquests tipus d’estudis tan complexos és essencial per al seu èxit. Els documents de planificació marquen el full de ruta a seguir per al desenvolupament de les estacions de muntanya.

Algunes de les nostres realitzacions:

Aquesta web utilitza cookies per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels usuaris. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Més informació   
Privacidad