SEMSA és una empresa d’enginyeria i consultoria creada l’any 1988, que dedica la seva activitat principal a l’assessorament, la planificació, la programació, el desenvolupament i la gestió integral de projectes de transport i esportius de muntanya.

A més, ofereix altres serveis estàndards d’enginyeria.

TALLER DE INGENIERÍA URSÚA S.L. és un despatx creat l’any 2006 i radicat a Espanya, per a facilitar els tràmits administratius i legals dels nostres clients del mercat internacional. Ofereix el mateix tipus de prestacions i amb la mateixa qualitat en els serveis que SEMSA.

 foto-grup-web

El nostre equip

teamsmall5

Ferran Goya

Director General i fundador de SEMSA

Enginyer Agrònom amb més de 35 anys d’experiència internacional en tres continents en: planificació general d’estacions d’esquí, estudis de viabilitat i ubicació. Àmplia experiència en tècniques relacionades amb el transport per cable, disseny de pistes d’esquí així com estudis de planificació financera i anàlisis d’inversions. Membre de l’OITAF.

teamsmall5

Marc Pastor

Director Tècnic i Responsable Qualitat

Enginyer Mecànic i Postgrau en Direcció i Administració d’Empreses. S’incorpora a SEMSA l’any 2000 i compta amb àmplia experiència internacional en tres continents en: planificació i disseny d’infraestructures, projectes de ginys mecànics, neu artificial i seguiment d’obres.

teamsmall5

Óscar Pérez

Departament Tècnic

Enginyer Agrònom. S’incorpora a SEMSA l’any 2009 amb anterior experiència d’assessorament ambiental. Amb experiència internacional en tres continents en direcció d’obres i estudis ambientals així com plans i programes en el sector de transport per cable.

teamsmall5

Marc Valen

Departament de Qualitat

Graduat en Prevenció i Seguretat Integral especialitzat com a Tècnic Superior en Seguretat en el Treball. Col·labora amb SEMSA des del 2010.

teamsmall5

Valentín Ortiz

Departament Tècnic

Enginyer Tècnic Industrial, amb gran experiència en instal·lacions de producció de neu artificial, disseny 3D i càlcul d’instal·lacions. S’incorpora primerament a la filial espanyola de SEMSA al 2015 (Taller de Ingeniería Ursúa) i passa a formar part de SEMSA al 2017.

teamsmall5

Meritxell Solana

Secretària de Direcció

S’incorpora a SEMSA l’any 1990 i realitza totes les tasques administratives, de direcció i de gestió  de SEMSA.

Ingrid1

Ingrid Goya

Auxiliar Administrativa

S’incorpora a SEMSA l’any 2008 i té com a missió donar suport a totes les tasques administratives de SEMSA.

Aquesta web utilitza cookies per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels usuaris. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Més informació   
Privacidad